31 Mart 2010 Çarşamba

Fenerbahçe Hazardın peşine düştü

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, önceki gün Okan Üniversitesi'nde katıldığı bir panelde öğrencilerin sorularını yanıtlarken, transfer hakkında da ipucu verdi.


Gelecek yıl yıldız bir oyuncu alacaklarını söylemekle yetinen, ancak toplantı sonrası bazı Fenerbahçeli öğrenciler tarafından ablukaya alınan Mosturoğlu, tüm ısrarlara rağmen isim vermedi.

Asansör beklerken baskı karşısında sıkışan Mosturoğlu, öğrencilerin "Hiç değilse hangi ülkeden geleceğini söyleyin" ricasını kırmadı ve oyuncuyu Fransa'dan alacaklarını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulübün uzun süredir Lille'de top koşturan 19 yaşındaki genç yıldız Eden Hazard ile ilgilendiği, Mosturoğlu'nun işaret ettiği ismin bu olabileceği öğrenildi.

Real Madrid, Arsenal ve Manchester United gibi takımların da listesinde bulunan Belçikalı oyuncu için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü bildirildi.

2 yorum:

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle