15 Mart 2010 Pazartesi

Aziz yıldırım Semih i sildi

Aralık ayında kulübü federasyona şikayet ettiği için yönetimle arası açılan Semih, basına haber sızdırıyor' gerekçesiyle sezon sonunda gönderilecek.

Fenerbahçe'de herkes son haftalardaki başarısızlığın nedenlerini sorgularken, başkan Aziz Yıldırım'ın, takımın simge isimlerinden Semih Şentürk hakkında şok bir karar aldığı ortaya çıktı. Yıldırım'ın, 11 yıldır sarı lacivertli formayı giyen golcü futbolcuyu sezon sonunda göndereceği belirtildi.

Bilenler bilir; Aziz Yıldırım Fenerbahçe altyapısından yetişip A takımda tutunabilen tek futbolcu olan Semih Şentürk'ü manevi evladı gibi sevip koruyordu. Ancak bu sezon meydana gelen bazı tatsız olaylar Yıldırım ile Semih'in arasını açtı.

ZAMMI BEĞENMEDİ

İlk olay geçtiğimiz aralık ayında yaşandı... Fenerbahçe yönetimi, Semih'in sözleşmesindeki opsiyon hakkını kullanıp, mukaveleyi 1 yıl uzattı. Ancak milli futbolcu, Bana sormadan sözleşmemi uzattılar' diyerek, Futbol Federasyonu'na şikayette bulundu. Bir iddiaya göre Semih'in itiraz etmesinin tek sebebi sözleşmesindeki yüzde 5'lik zammı beğenmemesiydi (yılda 1.4 milyon dolar alıyor, mukavelesi uzarsa 35 bin Euro zam alacak).

SORUNLARA YOL AÇIYOR

Günlerce gazetelerin manşetlerini süsleyen bu gerginlik bitti derken, takımın peş peşe kötü sonuçlar alması ve Fenerbahçe'nin soyunma odasındaki özel konuşmaların dahi basına sızması ortalığı yeniden karıştırdı. Medyada çıkan bu haberlerden Semih'i sorumlu tutan Aziz Yıldırım'ın, milli futbolcunun biletini kestiği ve sezon sonunda yolları kesin olarak ayıracağı bildirildi. Yıldırım'ın bu kararı almasında, medyadaki bazı önemli isimlerin Semih'i sürekli kollaması ve bunun takım içinde sorun yaratmasının da büyük rol oynadığı belirtildi.

TAKIMA KÜSTÜ

Fenerbahçe'nin 0-0 berabere kaldığı Gençlerbirliği maçında gözler, sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ı aradı. Çok önemli bir mazereti olmadıkça takımının oynadığı her karşılaşmaya giden Yıldırım'ın, Ankara'ya gitmemesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına yol açmıştı. Bu sorular dün cevabını buldu... Aziz Yıldırım'ın, takıma küstüğü için Gençlerbirliği deplasmanına gitmediği ortaya çıktı. Sahadaki sonuçlardan çok kötü futbola ve bazı oyuncuların sahada sorumluluk almamasına üzülen Yıldırım'ın, mecbur kalmadıkça teknik direktör Christoph Daum ve futbolcularla konuşmadığı bildirildi. Hatırlanacağı üzere Aziz Yıldırım'ın, iki hafta önce 2-1 kaybettikleri İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra soyunma odasına inerek, futbolculara, Siz bizi çıldırtacak mısınız? Nedir bu haliniz! dediği iddia edilmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle