12 Mart 2010 Cuma

Fener sambacı avında

Fenerbahçe'nin, Brezilya'nın İnternacional takımının iki genç yıldızı için temaslarını sıklaştırdıği öğrenildi.

Gelecek sezon için takıma yeni yıldızlar katmayı planlayan F.Bahçe yönetimi İnternacional'ın iki genç yıldızı Giuliano ve Sandro için temaslarını sıklaştırdığı ortaya çıktı.

Daha önce sadece Giuliano için zemin araştırması yapan F.Bahçe'nin Cristian'ın formundaki düşüş nedeniyle şimdi de Internacional'ın başarılı ön liberosu Sandro için devreye girdiği iddia edildi.

F.Bahçe'nin Giuliano ve Sandro'nun işini bitirmek için iki futbolcunun da menajerliğini üstlenen Boşnak teknik adam Muhammed Sakic'e tam yetki veren sarı-lacivertli yönetimin, takas opsiyonunu da açık bıraktığı iddia edildi.

SC İnternacional'ın 2. Başkanı Affatato ve Genel Sekreter Mussoi Moreira ile görüşen Boşnak menajerin F.Bahçe'ye, Brezilya ekibinin iki yıldız için 20 milyon euro istediğini bildirdi. F.Bahçe'nin ise İnternacional'a iki yıldız için Deivid, Cristian ve Bilica artı 10 milyon euro vermeyi planladığı iddia edildi. İnternacional'ın ise Cristian'ın dışında Deivid ve Bilica'ya pek de sıcak bakmadığı belirtildi.

Bu arada Brezilya basını F.Bahçeli gözlemcilerin Giuliano'yu Çarşamba günü oynanan Emelec maçında izlediğini, aynı gözlemcilerin genç oyuncuyu A.Cerro ve D.Quito ile oynanacak Libertadores maçlarında da izleyeceği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle