21 Mart 2010 Pazar

Sivas gün geçtikçe eriyor

Turkcell Süper Lig'de ateş hattında bulunan Sivasspor, Gençlerbirliği'ne 2-0 yenilerek mağlubiyet serisini sürdürdü. Gençlerbirliği ise 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

TURKCELL SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Turkcell Süper Lig'de bu sezon kümede kalma savaşı veren Sivasspor, kendi sahasında Gençlerbirliği'ni ağırladı. 3 haftadan beri sahadan mağlubiyetle ayrılan ve bu 3 karşılaşmada da gol sevinci yaşayamayan Sivasspor, geleneğine Gençlerbirliği'ni de ekledi; Başkent ekibine'ne kendi sahasında 2-0 mağlup oldu.

Karşılaşmaya Gençlerbirliği iyi başladı. 24. dakikada Gençlerbirliği'nin golcü ismi Mustafa Pektemek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarının uzn bir bölümü 1-0'lık skorla geçerken 83. dakikada sahneye çıkan Kahe takımını rahatlatan golü kaydetti ve skoru 2-0'a getirdi.

Karşılaşmayı Gençlerbirliği 2-0 kazanırken, kırmızı-siyahlılar 6 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı. Gençlerbirliği en son galibiyetini hükmen olarak Ankaraspor'a karşı almıştı. Sivasspor bu mağlubiyetle 24 puanda kalarak ateş hattından çıkamazken, Gençlerbirliği puanını 35'e çıkardı.

SİVASSPOR: 0 - GENÇLERBİRLİĞİ: 2

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Barış Şimşek, Tarık Ongun, Kemal Yılmaz

Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Musa (Dk. 56 Cihan Yılmaz), İbrahim Dağaşan, Mehmet Yıldız, İbrahim Şahin (Dk. 46 Kamanan), Yasin, Hayrettin, Abdurrahman (Dk. 71 Agbetu), Keita, Erman
Yedekler: Akın, Murat Sözgelmez, Van Heerden, Oktay
Teknik Direktör: Muhsin Ertuğral

Gençlerbirliği: Serdar, Orhan, İlhan, Aykut, Radeljic, Vranjes (Dk. 67 Kerem), Sandro (Dk. 79 Hurşit), Tozo, Mustafa, Cem Can, Serkan (Dk. 67 Kahe)
Yedekler: Ulaş, Bilal, Burhan, Efşan
Teknik Direktör: Thomas Doll

Goller: Dk. 24 Mustafa Pektemek, Dk. 83 Kahe (Gençlerbirliği)
Sarı Kartlar: Hayrettin, Sedat, İbrahim Dağaşan (Sivasspor); Orhan, Aykut (Gençlerbirliği)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle