16 Mart 2010 Salı

Kayseri Makakulayı elden cıkarmak istemiyor

Kayserispor, sene başında Benfica'dan kiraladığı Ariza Makukula'nın bonservisini alabilmek için seferberlik başlattı.

19 maçta 17 gol atarak Süper Lig'de gol krallığını açık ara ile sürdüren Makukula gösterdiği performans ile birçok takımın gözdesi oldu.

Üç büyüklerin yanı sıra Avrupa takımlarının da transfer listesinde ilk sırada yer alan Makukula ise her fırsatta Kayseri'de kendini bulduğunu ve burada kalmak istediğini söylüyor.

Portekizli oyuncunun bonservisini almak isteyen Kayserispor yönetimi de tüm imkanları seferber etmiş durumda.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Makukula'nın bonservisini almak için tüm imkanları zorlayacaklarını söyledi.

Ligde açık ara ile gol krallığında zirvede olan Makukula'nın Kayseri'de mutlu olduğunu ve kendisinin de kalmak istediğini söyleyen Hurma, 3 Nisan'da Makukula'nın menajeri ile İstanbul'da buluşacağız. İmkanlarımızı zorlayarak oyuncuyu kadromuzda tutmanın gayretinde olacağız. Benfica kulübü de zorluk çıkarmadığı sürece Makukula Kayserispor'un oyuncusu olacaktır diye konuştu.

17 kez rakip fileleri havalandırarak Turkcell Süper Lig'de Gol Krallığı yarışını önde götüren Ariza Makukula, Kayserispor'a sezon başında Benfica'dan kiralık olarak gelmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle