14 Mart 2010 Pazar

Galatsaray 3-0 Ankaragücü

Turcell Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü Ali Sami Yen'de ağırlayan Galatasaray, rakibini 3-0 devirerek şampiyoonluk yolunda önemli bir adım attı.

BU MAÇI DAKİKA DAKİKA YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN

3D GOL GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN (VİDEO)

Turcell Süper Lig'in 25. haftasında Ankaragücü'nü Ali Sami Yen'de ağırlayan Galatasaray, rakibini rahat bir futbolla devirerek yoluna devam etti.

İLK YARI

Bursaspor'un Manisaspor'u 2-0 yenmesiyle 2. sıraya gerileyen Galatasaray, Ali Sami Yen'de ağırladığı Ankaragücü karşısında mücadeleye istekli ve arzulu başladı. Maçın 4. dakikasında Jo'nun ayağından bulduğu golle öne geçen sarı-kırmızılılar, bu devrede oyunun hakimiydi.

Galatasaray, atak organizasyonlarında çok adamla rakip kaleye giderken savunmada da takım olarak rakibi karşıladılar.

Özellikle Jo'nun her geçen gün daha da toparlandığı ve sarı-kırmızılılara çok şey katmaya başladığı Ankaragücü karşısında da görüldü. Tabii Keita'yı da es geçmemek lazım. O da bu yarıda gerek ileri ve orta alanda yaptığı presle, gerekse attığı golle sarı-kırmızılıların en başarılılarındandı.

Galatasaray bu devrede iyi organize oldu ve Ankaragücü'ne fazla boş alan bırakmayarak yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya Ankaragücü daha ofansif başladı. Ancak Galatasaray rakibine boş alan bırakmadı. Bu akşam neredeyse hatasız oynayan sarı-kırmızılılar, 2-0'ı yakaladıktan sonra oyunu fazla riske sokmadan kontrollü bir futbolla ikinci devreyi geçirdi ve Bursaspor'un saatler süren liderlik keyfini bitirdi.

Galatasaray, puanını 53'e çıkararak Bursaspor'a kaptırdığı liderlik koltuğunu tekrar geri aldı.

BAROS ÖZLEMİ GOLLE BİTTİ

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros, 4.5 ay sonra sahalara golle merhaba dedi.

Son olarak Turkcell Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe karşısında forma giyen Milan Baros, 14 hafta sonra Ankaragücü mücadelesinde maçın son 15 dakikasında görev yaparak taraftarların özlemini bitirdi.

Baros, sahada kaldığı süre içerisinde istekli görünürken, yıldız futbolcu 90+'da fileleri havalandırarak süper bir dönüş yaptı.

GALATASARAY: 3 - ANKARAGÜCÜ: 0

Stat: Ali Sami Yen
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu, Adil Sinem, Ali Saygın Ögel, Zafer Demir

Galatasaray: Leo Franco, Sabri (Dk. 72 Emre Güngör), Neill, Servet, Caner, Mustafa Sarp, Barış (Dk. 76 Baros), Keita, Elano, Giovani (Dk. 65 Ayhan), Jo
Yedekler: Aykut, Uğur, Mehmet Topal, Emre Çolak
Teknik Direktör: Frank Rijkaard

Ankaragücü: Serkan Kırıntılı, Elyasa, Koray, Kağan, Muhammet Hanifi, Geremi, Hürriyet, Theo Weeks (Dk. 52 Mehmet Çakır), Sapara (Dk. 68 Metin Akan), Vittek, Vassell
Yedekler: Bora, Ediz, Adem Koçak, Murat Duruer, Cihan
Teknik Direktör: Roger Lemerre

Goller: Dk. 4 Jo, Dk. 37 Keita, Dk. 90+3 Baros (Galatasaray)
Sarı Kart: Hürriyet (Ankaragücü)

MYNET SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle