19 Mart 2010 Cuma

Alex De Souza müze'lik olacak!

Fenerbahçe, Amerikalılar'ın Hollywood Bulvarı'na benzer bir projeyi hayata geçiriyor.

GUİZA İSYANDA!

EMRE'DEN BAROS'A SMS!

F.Bahçe, ünlü yıldızların isimlerinin ölümsüzleştiği Amerikalılar'ın Hollywood Bulvarı'na benzer bir projeyi hayata geçiriyor. İlk olarak Sarı-Lacivertli takımın kaptanının ayak kalıpları müzeye kaldırılıyor.

Sinema tarihinde unutulmaz bir isim olmanın en büyük göstergesi Hollywood Bulvarı'ndaki şöhretler kaldırımında yıldızınızın yer almasıdır. İki bin artistin isminin bulunduğu kaldırımda Bugs Bunny ve The Simpsons gibi çizgi kahramanlar da ölümsüzleşir. Fenerbahçe de kaptanı Alex de Souza'yı Sarı-Lacivertli kulübün tarihinde ölümsüzleştirmeye hazırlanıyor.

Akşam'ın haberine göre Alex'in ayak kalıpları, Fenerbahçe Müzesi'nde sergilenecek. Projenin fikir babası Murat Dural. 2001 yılında vatani görevini yaparken, bir kaza sonucu kangrenden iki ayağını topuk kısımları dışında kesilerek kaybeden Dural, Alex'in ayak kalıplarıyla yeniden yürümeye başladı. Dural'ın hayata bağlanmasını sağlayan kalıplar, Fenerbahçe Müzesi'ne kaldırılacak. Alex'in ayak kalıpları Fenerbahçelilik olgusunun tarifi için müzede sergilenecek.

Alex'in ayak kalıplarıyla başlayacak olan Fenerbahçeli futbolcuların ölümsüzleşmesi projesinde Sarı-Lacivertli kulübün tarihine geçen Lefter gibi efsane isimlerin de yer alabileceği bildirildi. Bu arada Murat Dural'ın hikayesinin sinema filmine dönüştürülmesi çalışmaları da FBTV'nin desteğiyle devam ediyor. Fenerbahçe tarihi konusunda ise Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu senaryonun yazılmasında katkı sağlıyor.

42 numara protez

Alex'in 42 numara olan ayak kalıpları Türkiye'de ilk kez yapılan silikon protez yöntemiyle çıkartıldı. Murat Dural'ı hayata bağlayan Alex'in ayak kalıpları, artık Fenerbahçe Müzesi'nde sergilenecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle