7 Mart 2010 Pazar

Manisa ve denizli kardeşçe

Turkcell Süper Lig'de alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Manisaspor ile Denizlispor golsüz berabere kaldı: 0-0

Manisaspor'da teknik direktör Reha Kapsal, hücum hattında Ergin Keleş'i tek forvet olarak sahaya sürerken, Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu ise cezalı Youla'nın yokluğunda hücumda Angelov ve Roberts ikilisine yer verdi.

Maçın 6. dakikasında büyük talihsizlik yaşandı ve Denizlisporlu Güray Vural, Manisasporlu Mehmet Güven'in müdahelesiyle yerde kaldı. Büyük acı içinde kıvranan genç oyuncunun ayağının 4 yerden kırıldığı öğrenildi. Bu oyuncunun yerine 8. dakikada Fatih Yiğen oyuna dahil oldu. İlk yarıda ev sahibi Manisaspor daha etkili görünürken, Denizlispor ile kontraataklarla gol aramasına rağmen devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıda Manisaspor teknik direktörü Reha Kapsal, orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan'ın yerine Joshua Simpson'u sahaya sürdü. Denizlispor teknik direktörü Hakan Kutlu ise soyunma odasına girdiği onbir ile ikinci yarıya çıktı. İki takım da zaman zaman önemli pozisyonlar bulmasına rağmen bunlardan faydalanamayınca maç başladığı gibi golsüz sona erdi.

Bu sonuçla Manisaspor puanını 24'e, Denizlispor da 17'ye yükseltmiş oldu.

MANİSASPOR: 0 - DENİZLİSPOR: 0

Stat: Manisa 19 Mayıs
Hakemler: Hüseyin Göçek, Aleks Taşçıoğlu, Erdem Bayık

Manisaspor: İlker, Burak Özsaraç, Kalabane, Eren, Ferhat, Yiğit İncedemir, Güven, Mehmet Güven, Nizamettin, Yiğit Gökoğlan, Ergin
Yedekler: Bulut, Mehmet Nas, Simpson, Momha, Hüseyin, Ersen, Şener
Teknik Direktör: Reha Kapsal

Denizlispor: Özden, Ahmet Solakel, Koffi, Ahmet Cebe, Çağlar, İbrahim, Braga, Güray, Berberoviç, Roberts, Angelov
Yedekler: Cenk, Burak Akyıldız, Engin, Mustafa, Fatih, Erkan, Okan
Teknik Direktör: Hakan Kutlu

Sarı Kartlar: Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe (Denizlispor); Ersen Martin (Manisaspor)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle