16 Mart 2010 Salı

Diyarbakır Hükmen mağlup oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçıyla ilgili kararı açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Turkcell Süper Lig'de olaylar nedeniyle yarıda kalan Diyarbakırspor-Bursaspor maçında, Diyarbakırspor'un hükmen 3-0 mağlup sayılmasına karar verdi.

ZİRVEYİ ISIRDILAR (TIKLAYIN)

Bu kararla Bursaspor Turkcell Süper Lig'de 55 puana ulaştı ve 53 puanlı Galatasaray'ın 2 puan önünde liderliğe yükseldi.

Yarıda kalan bir diğer maç olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçının kararının ise cuma günü yapılacak toplantıdan sonra açıklanacağı belirtildi.

KARARI ARIBOĞAN AÇIKLADI

Mahmut Özgener başkanlığında, federasyonun İstinye'deki merkez binasında toplanan yönetim kurulunun aldığı kararı, başkan vekili Lutfi Arıboğan açıkladı.

Federasyon olarak Türk futbolunun geleceği ve vizyonuyla ilgili çalışmalarını aynı şekilde sürdürdüklerini, istenmeyen olayları önleme yolunda da kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Arıboğan, Bursaspor maçıyla ilgili daha önce Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 3 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına çarptırılan Diyarbakırspor'a, 3-0 hükmen yenilgi kararının ise federasyon yönetim kurulunca verildiğini bildirdi.

Lutfi Arıboğan, geride kalan haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Diyarbakırspor arasında yapılan ve 87. dakikada sahaya taraftarların girmesi sonrasında hakem tarafından tatil edilen maçla ilgili kararlarını da 19 Mart Cuma günü yapacakları toplantıda vereceklerini belirtti.

Öte yandan, Diyarbakırspor'un, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptığı olaylı maçlarda bir paralellik olup olmadığı yönündeki soruya Arıboğan, "İki maçta da vahim olaylar var. İkisinde de sorunlar var, ama farklı olaylar ve maçlar... Böyle düşünmek gerekir" yanıtını verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle