15 Mart 2010 Pazartesi

Thy'nin yeni kancası M.United

THY ile sponsorluk anlaşması yapan Manchester United'ın menajeri Sir Alex Ferguson: "Biz de Türk takımı gibi olduk" dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni partneri olan Manchester United'ın efsanevi menajeri Sir Alex Ferguson, THY sayesinde artık Türk takımlarına daha az yenileceklerini açıkladı! Fulham'ı 3-0 mağlup ettikleri maç öncesi Türk gazetecilerle bir araya gelen Ferguson, THY anlaşması sayesinde artık kendilerinin de bir Türk takımı gibi olacağını belirtti. Manchester'ın başarılı hocası, bugün imzalanacak sponsorluk anlaşmasının kendilerine uğur getireceğine inandığını kaydetti.

'DAHA AZ YENİLECEĞİZ!'

Bir gazetecinin, "Galatasaray'a elendiniz, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a da yenildiniz. Şimdi ise THY ile sponsorluk anlaşması yapıyorsunuz. Bu nasıl bir duygu?" sorusuna ise Ferguson, "Bu anlaşmayla biz de Türk takımı gibi olduk.

Böylelikle Türk takımlarına daha az yenileceğiz. Siz bizi çok yendiniz, artık sıra bizde" şeklinde esprili bir yanıt verdi. Ferguson, Türkiye ile ilgili iki anısını da şöyle paylaştı: "Biri havaalanında açılan "Cehenneme hoşgeldiniz" pankartıydı. Diğeri ise Ali Sami Yen'de Eric Cantona'nın oyundan atılması. Onun dışında Türkiye ile ilgili olumsuz bir anım yok. Boğaz kıyısındaki Çırağan Sarayı'nın olağanüstü güzelliğini hiç unutamayacağım."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle