25 Mart 2010 Perşembe

Fatih Akyel gözaltında

Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında önce gözaltına alınan, daha sonra da mahkemeye sevk edilen eski milli futbolcu Fatih Akyel, 'çete üyeliği suçundan' tutuklandı.

ARİF ERDEM KONUŞTU (TIKLAYIN)

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Arif Erdem ile aynı takımın futbolcuları Hasagic ile Taner Gülleri, sorgusunun tamamlanmasının ardından Sarıyer Adliyesi'nden ayrılırken; Tepecikspor forması giyen Fatih Akyel mahkemeye sevkedilmişti.

Sarıyer Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Fazıl Aslanalp tarafından ifadesi alındıktan sonra Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesine gönderilen Akyel'in tutuklanmasına karar verildi.

'Çete üyeliği suçundan' tutuklandığı belirtilen Fatih Akyel, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

2 TUTUKLAMA DAHA

Şike soruşturması kapsamında Konyaspor kalecisi Recep Öztürk ile Tepecikspor Başkanı Temel Eyüboğlu da tutuklandı.

Daha önce mahkemeye sevkedilen Abdülkerim Alkan ve Abdülhamit Gölebaş savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, soruşturma kapsamında gözaltında bulunan 38 kişinin işlemlerinin halen sürdüğü, bazı futbolcu, antrenör ve kulüp yöneticilerinin ise emniyetçe ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle