12 Mart 2010 Cuma

Thierry Henry Galatasaray a doğru

Galatasaray başkan adayı Adnan Öztürk, 'Seçilirsem Thierry Henry'yi getireceğim' dedi.

Türk futbolunun iki ezeli rakibi F.Bahçe ile G.Saray yeni bir transfer kapışmasına başlamak üzere. Barcelona'nın Fransız yıldızı Thierry Henry için F.Bahçe'nin devreye girmesinin ardından bu kez de G.Saray cephesi aynı oyuncuya kanca attı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkan adayı Adnan Öztürk, "Seçilirsem dünya yıldızlarını transfer edeceğim. Bunlardan biri de Henry olacak" dedi. Fransa'da geniş bir iş çevresi olan Öztürk, 32 yaşındaki Henry'yi en önemli seçim kozu olarak düşünüyor.

Henry'nin yanı sıra başka yıldız oyuncularla da temas halinde olduklarını dile getiren Adnan Öztürk ayrıca teknik direktör Frank Rijkaard ile yola devam etmeyi planlıyor. Öte yandan Fransız futbolcunun G.Saray'ın gündemine gelmesi F.Bahçe kulübünü de hareketlendirdi. Sarılacivertli yönetim, golcü oyuncuyu ezeli rakibine kaptırmamak için elini çabuk tutup bu işi bitirme kararı aldı. F.Bahçe'de Henry'nin transfer edilmesini özellikle teknik direktör Christoph Daum çok istiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle