17 Mart 2010 Çarşamba

Bursaspor Bunca sıkıntıya rağmen başı Dimdik!

Yüz milyon Euro'luk rakiplerini dize getirerek zirveye oturan 34 milyon Euro değerindeki Bursaspor, Ertuğrul Sağlam'ın kazandırdığı ivme ile şampiyonluğa koşuyor.

Rakipleri 129 milyon Euro'luk Galatasaray, 112 milyon Euro'luk Fenerbahçe, 88 milyon Euro'luk Beşiktaş gibi takımları yenmeyi başaran 34 milyon Euro değerindeki Bursaspor; kalan 9 maçını da kazanmayı hedefliyor. Sercan Yıldırım, Volkan Şen, Ozan İpek ve İsmail Haktan Odabaşı gibi maliyetsiz yıldızlarını kadrosunda tutmayı başararak tarih yazmaya devam eden yeşil-beyazlı takım, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek istiyor.

Turkcell Süper Ligi'nde 59 milyon Euro değerindeki Trabzonspor ve 35 milyon Euro değerindeki Kayserispor'un ardından en değerli 6. takım ünvanını koruyan Bursaspor, Ivan Ergiç gibi bin dönem Juventus formasını giyen yıldızı da kadrosunda bulunduruyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Turkcell Süper Lig'in ikinci yarısında, teknik adamlar arasında en başarılı isim olarak dikkat çekiyor. Ertuğrul Sağlam yönetiminde ikinci yarıda etkili bir performans sergileyen Bursaspor, ligde Galatarasay'ın 2 puan önünde lider durumda.

Yeşil-beyazlı takım, Sağlam yönetiminde ikinci yarıda çıktığı 8 karşılaşmada yenilgi yüzü görmezken, 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan topladı. Eskişehirspor'un başında çıktığı 8 maçta, 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Rıza Çalımbay ise Sağlam'ın ardından en başarılı ikinci isim oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle