25 Mart 2010 Perşembe

İngiltere Premier lig hocaları birbirine girdi

Premier Lig'de Manchester City'nin kendi evinde Everton'ı ağırladığı ve Şampiyonlar Ligi'ne gitme yolunda büyük önem taşıyan maçın sonlarında iki takımın teknik direktörleri Roberto Mancini ve David Moyes sert bir ağız dalaşına girdi ve daha sonra iki hoca da sahadan atıldı.

REAL MADRİD'DE KAKA SKANDALI! (TIKLAYIN)

TUNCAY PATLADI! (TIKLAYIN)

Everton'ın deplasmanda Tim Cahill ve Arteta'nın golleriyle kazandığı karşılaşmanın sonunda enteresan olaylar yaşandı. Maçın sonlarında kenara gelen topu eline alan Everton teknik direktörü Moyes'in değişiklik yapmak istediği için topu sahaya atmamasına sinirlenen Mancini, meslektaşının üzerine yürüdü.

Burun buruna gelen ikili arasında ateşli bir tartışma yaşanırken, hemen olay yerine intikal eden hakem Peter Walton araya girerek, iki teknik adamı da tribünlere gönderdi.

Maçın ardından her iki teknik adam da olayın önemli bir şey olmadığını ve kendi aralarında bunu çözeceklerini dile getirseler de, İngiltere Futbol Federasyonu'nun konuyla ilgili soruşturma başlatması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle