19 Mart 2010 Cuma

Gsde büyük şok

Galatasaray'da zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesinde büyük şanssızlık. Sarı kırmızılı takımın kaptanı Arda Turan ve Mehmet Topal taktik çalışmasında girdikleri ikili mücadele sakatlanıp, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı.

ARDA'YA 12 MİLYON STERLİN!

RİJKAARD KALACAK MI GİDECEK Mİ!

EMRE'DEN BAROS'A SMS!

Galatasaray'ın Trabzonspor maçındaki en büyük kozu Arda Turan ve Mehmet Topal antrenmanda sakatlandı.

Turkcell Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da zorlu Trabzonspor deplasmanı öncesi büyük şok yaşanıyor.

Arda Turan ve Mehmet Topal'ın hemen yapılan ayrıntılı tetkikleri sonucunda, Mehmet'in diz bölgesinde diz kapağını da kapsayan ödem olduğu anlaşıldı. Kaptan Arda'nın ise bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun hemen başlanan tedavileri yoğun biçimde sürdürülüyor. Sarı kırmızılı kulübün sağlık heyeti iki futbolcunun durumu hakkında net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, Arda ve M.Topal'ın Trabzonspor maçı kadrosunda olup olmayacakları henüz belirsizliğini koruyor...

Yıldız futbolcu antrenmanda Mehmet Topal ile çarpışarak belinden sakatlandı.

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor ile pazar günü saat 19:00'da başlayacak maçta deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Basına kapalı çalıştılar

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular daha sonra teknik ve taktik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Bu arada, bir pozisyonda çarpışan Arda Turan ve Mehmet Topal antrenmanı bırakırken, yapılan kontrollerde, Mehmet'in diz bölgesinde, diz kapağını da kapsayan bir ödem oluştuğu belirlendi, Arda'da da bel-kalça bölgesinde kemik ve kasları kapsayacak şekilde kanama ve ödem tespit edildi. Her iki oyuncunun tedavisine de başlandı.

Antrenmanda, Serkan Kurtuluş ve Kewell, tedavilerinin ardından salonda ve sahada, takımdan ayrı çalıştılar. Galatasaray yarın sabah basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenmanla Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak, öğleden sonra da özel bir uçakla Trabzon'a gidecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle