31 Mart 2010 Çarşamba

Leo Franco Şok etti

Galatasaray'da topun ağzına gelen kaleci Leo Franco'da fıtık şüphesi olduğu, transfer edilirken bunun bilindiği ancak Arjantinli file bekçisinin sarı-kırmızılı yöneticilere garanti verdiği öne sürüldü.

DERBİNİN FATURASI KESİLDİ (TIKLAYIN)

ARDA'DAN BİR KÖTÜ HABER DAHA (TIKLAYIN)

ALİ SAMİ YEN'DE FENERBAHÇE AFİŞİ (TIKLAYIN)

Claudio Taffarel ve Ali Faryd Mondragon... 1998 ve 2007 yılları arasında Galatasaray'ın kalesini koruyan bu iki isim, sarı-Kırmızılı takımla büyük zaferler yaşarken, kurtardıkları onlarca maçla hafızalara kazındılar. Ancak Aslan'da bu iki eldivenle yollar ayrıldıktan sonra kaleci sorunu bir türlü bitmek bitmedi. Ne De Sanctis ilaç olabildi, ne de Leo Franco. 32 yaşındaki Arjantinli eldiven, özellikle Fenerbahçe derbisinde yediği hatalı golle taraftarların ıslıklı protestosuyla karşılaştı. Hatta bir grup taraftar Florya'ya giderek, "Go home (Evine dön)" diye bağırdı.

Atletico Madrid eşleşmesi ilk belli olduğunda da, eski takımını favori olarak göstermesiyle taraftarların gözünden düşen tecrübeli eldiven, artık kredisini tamamen tüketti. Ancak bir çarpıcı gelişme daha ortaya çıktı.

BEL FITIĞI ŞÜPHESİ

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Leo Franco'da bel fıtığı şüphesi var. Hatta yönetimin, bu durumu resmi sözleşme imzalanmadan önce bildiği, Arjantinli'nin ise kendisini, "Atletico Madrid'de de böyle oynuyordum, bir sıkıntı yaratmıyor" sözleriyle savunduğu öne sürüldü. Ancak bir kalecinin refleksleri açısından en önemli yerinin beli olduğu düşünüldüğünde, bu durumun sıkıntı yaratıp yaratmayacağı daha çok tartışılacak gibi görünüyor.

FITIK NEDİR?

Bel fıtığı, "Bel bölgesi omurları arasında yer alan disk adlı yapının yer değiştirmesi sonucu çıkan ağrılı durumların tümüne verilen ad" ifadesiyle tanımlanıyor. Ameliyat edilmemesi halinde kişiye büyük sıkıntılar yaşatabiliyor.

3 yorum:

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle