12 Mart 2010 Cuma

Alanzinho yaptı yapacağını!

Turkcell Süper Lig'in 25. hafta açılış mücadelesinde Kamil Ocak Stadı'nda karşılaşan Gaziantepspor ile Trabzonspor 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

BU MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor'a konuk olan Trabzonspor, son dakikada bulduğu golle 1 puanı zor kurtardı.

İLK YARI

İki takımda karşılaşmaya hızlı başladılar. Trabzonspor, mücadelenin ilk dakikalarında bir kaç pozisyon yakaladı ancak bu pozisyonları iyi değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda Gaziantepspor, mücadelede dengeyi kurmayı başardı ve ilk yarının üçte ikilik kısmında daha etkili olan taraftı.

Nitekim müsabakanın 37. dakikasında sol kanattan gelişen Gaziantepspor atağında Beto'nun yerden gelen ortaya çok iyi bir vuruş yapması ve golü bulması ev sahibini 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda Trabzonspor rakip kalede pek fazla varlık gösteremedi ve Gaziantepspor soyunma odasına 1-0 önde gitmeyi başardı.

İKİNCİ YARI

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Trabzonspor'da Şenol Güneş ikinci yarıya Ferhat-Alanzinho değişikliğiyle başlayarak takımın ofans gücünü yükseltti ancak 60. dakikaya kadar Gaziantepspor, bordo-mavilileri çok iyi kilitledi. Rakibe hiç boş alan bırakmadılar.

Şenol Güneş orta alana yaptığı takviyelerle bordo-mavililer ofansif anlamda daha da etkili olmaya başladı. Son dakikalarda baskısını oldukça artıran Trabzonspor, 89'da Alanzinho'nun ayağından golü bularak 1 puanı almayı başardı ve yenilmeme serisini sürdürdü.

G.ANTEP 4 BÜYÜKLERE KÖK SÖKTÜRÜYOR

Bu sezon 4 büyüklerle oynadığı karşılaşmalarda sadece Galatasaray maçlarını kaybeden Gaziantep, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında yenilmedi. Gaziantepspor, sezonun ilk yarısında Avni Aker'de Trabzonspor'dan 1 puan koparmayı başarmıştı.

TRABZONSPOR YİNE KAZANAMADI

26 Nisan 2008 yılından bu yana iki takım arasında oynanan 5 karşılaşmada Trabzonspor, Gaziantepspor'u devirmeyi başaramadı.

Trabzonspor ve Gaziantepspor iki sene içerisinde beş kez karşı karşıya geldiler. Bu müsabaklarda taraflar 3 kez yenişemezken, 2 defa da Gaziantepspor sahadan galibiyetle ayrıldı.

Bordo-mavililer, bu akşam da rakibiyle 1-1 berabere kalarak yine istediğini alamadı.

TRABZONSPOR SERİYİ 13'E ÇIKARDI

Son olarak Galatasaray'a yenilen Trabzonspor, aradan geçen 3 aylık zaman diliminde oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi.

Bordo-mavililer, Gaziantepspor önünde de son dakikalara 1-0 yenik girmesine karşın, 89'da Alanzinho'nun ayağından bulduğu golle yenilmeme serisini 13 maça yükseltti.

GAZİANTEPSPOR-TRABZONSPOR: 1-1

Trabzonspor: Onur, Song, Engin Baytar (Dk.62 Gabric), Selçuk (Dk.78 Gutierrez), Umut, Ferhat (Dk.46 Alanzinho), Burak, Giray, Sezer, Serkan Balcı, Ömer Aysan

Gaziantepspor: Mahmut, Murat Ceylan, Zurita, Jorginho (Dk.73 Hakan), Deumi, Serkan Kurtuluş, Tolga, İvan de Souza, Beto (Julio Cesar), Erman, Olcan (Dk.80 Ahmet Ari)

Sarı Kartlar: Dk.37 Engin Baytar, Dk.52 Selçuk, Dk.90 Alanzinho (Trabzonspor), Dk.73 Jorginho, Dk.84 Tolga, Dk.88 Erman (Gaziantepspor)

Goller: Dk.37 Beto (Gaziantepspor), Dk.89 Alanzinho (Trabzonspor)

Hakemler: Cüneyt Çakır, Serkan Ok, Orkun Aktaş, Erdem İren
Stat: Gaziantep Kamil Ocak Stadı

MYNET SPOR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle