21 Mart 2010 Pazar

Liverpool Direnemedi..

İngiltere Premier Lig'de haftanın en önemli karşılaşmasında Manchester United, 5. dakikasında 1-0 yenik duruma düştüğü maçı 2-1 kazanmayı başardı.

İngiltere Premier Lig'in 31. hafta mücadelesinde Manchester United, sahasında Liverpool'u konuk etti. Kırmızı Şeytanlar için kabus gibi başlayan maçı Rooney ve Park attığı gollerle lehlerine çevirdi. Manchester United bu galibiyetle puanını 69'a yükseltip Arsenal'dan liderliği geri aldı.

Dev maça iyi başlayan taraf Liverpool, 5. dakikada Torres'in attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golle Old Trafford adeta şok oldu. Ancak bu golden sonra rakibi karşısında büyük bir baskı oluşturan Manchester United, 12. dakikada penaltı kazandı. Rooney'in kullandığı penaltıyı, Liverpool'un İspanyol kalecisi Reina gole izin vermedi ancak dönen topu golcü oyuncu iyi takip etti ve takımına beraberliği getiren gole imza attı. İlk yarıda 2 takımın da atakları başka gol getirmedi ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya Manchester United yine baskıyla başladı. 60. dakikada Fletcher'ın sol kanattan yaptığı ortaya Park dokundu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Attığı golden sonra hiçbir varlık gösteremeyen Liverpool, maçın son dakikalarında inanılmaz bir golden yararlanamadı. Sol kanattan gelen ortaya Torres ceza sahası içinde bomboş pozisyonda topa istediği gibi vuramayınca, deplasman ekibi mutlak bir golden oldu ve maç Manchester United'ın 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Manchester United ezeli rakibini mağlup ederek hem çok önemli bir galibiyet aldı, hem de Arsenal'den liderliği geri aldı. Manchester United bu galibiyetle puanını 69 yaptı ve 67 puanlı Arsenal'den liderliği devraldı. Dördüncülük yarışında yara alan Liverpool ise 51 puanda kaldı.

MANCHESTER UNITED: 2 - LIVERPOOL: 1

Stat: Old Trafford
Hakemler: Howard Webb, Darren Cann, Mike Mullarkey

Manchester United: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Valencia, Fletcher, Carrick, Park (Dk. 87 Scholes), Nani (Dk. 79 Giggs), Rooney

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Mascherano, Lucas (Dk. 84 Benayoun), Kuyt (Dk. 73 Aquilani), Gerrard, Maxi (Dk. 76 Babel), Torres

Goller: Dk. 12 Rooney, Dk. 60 Park (Manchester United); Dk. 5 Torres (Liverpool)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle