10 Mart 2010 Çarşamba

Adriano belirsizliği

Adriano'nun Afrika belirsizliği!


Flamengo forması giyen Adriano'nun, 2010 Dünya Kupası'na götürülüp götürülmemesi tartışılıyor. Flamengo Başkanı Amorim'e göre, son dönemde yine kilolanan Adriano, acilen futbola yaklaşımını değiştirmezse, Güney Afrika kadrosunun dışında kalacak.

Ciddi bir depresyona girdikten sonra kilo sorunları ile boğuşan Adriano, Serie A ekiplerinden Inter'den ayrıldıktan sonra Flamengo ile sözleşme imzalamıştı. Geçen sezon Flamengo'nun en golcü ismi olan Adriano, bu yıl da takımı adına 6 kez fileleri havalandırdı. Ancak golcü futbolcu, son dönemde yine sorunlu kişiliği ile gündemde.

Antrenmana katılmadığı gerekçesiyle Libertadores Kupası'nda Caracas ile oynanan maçın kadrosuna alınmayan Adriano'ya, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga ise ılımlı yaklaşmıştı. Brezilya'nın İrlanda ile oynadığı özel maçta yer alan yıldız futbolcu, bir kez daha kilo sorunu ile dikkat çekmişti.

Brezilya'da bugünlerde, Adriano'nun dünya kupasına götürülüp götürülmemesi tartışılıyor. Flamengo Kulübü Başkanı Patricia Amorim'e göre, Adriano acilen acilen futbola bakışını değiştirmezse, Güney Afrika kadrosunun dışında kalacak. Amorim, 28 yaşındaki futbolcu hakkında, Herkes kendi ektiğini biçer. Adriano dünya kupasında forma giymek istiyorsa değişmeli. Bunu kendisine de söyledik ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle