7 Mart 2010 Pazar

Alex cezalı ama soyunma odasına inecek!

Fenerbahçe Kaptanı Alex De Souza, cezalı olmasına rağmen Antalyaspor maçı öncesi soyunma odasına inecek.

Arkadaşlarına hitaben bir konuşma yaparak, onları galibiyete teşvik edecek. Yönetim de oyuncularla görüşüp onlara hırs ve cesaret aşılayacak.

Antalyaspor maçına dönüm noktası olarak bakan Fenerbahçe'de herkes kenetlendi. Sarı-lacivertli ekipte cezalı bulunan Alex'e bile özel görev verildi.

Milliyet'in haberine göre yönetim, taraftar, teknik kadro ve futbolcular, bugünkü maçtan mutlak galibiyet beklerken, karşılaşmadan önce sahaya çıkacak olan on biri motive etmek için herkes seferber olacak. Cezalı kaptan Alex bile maçtan önce soyunma odasına girip, takım arkadaşlarını maça şartlandırmak için bir konuşma yapacak.

Yedi maçtır kazanamayan Fener, bugün şanssızlığı kırıp, ligde şampiyonluk yarışında var olabilmek için mutlaka galip gelebilmek için sahaya çıkacak. Bu aşamada futbolculara destek veren yönetim kurulu ve teknik kadroya taraftar da eklendi. Sarı-lacivertliler, maç boyu oyunculara destek kararı alırken, karşılaşmadan önce Can Bartu Tesisleri ve Şükrü Saracoğlu Stadı'nın soyunma odasında birlik, beraberlik, dayanışma çabaları olacak.

Daum'dan sonra...

Teknik Daum'un futbolcularına yapacağı konuşmadan sonra cezalı olduğu için oynayamayacak olan Kaptan Alex söz alıp, futbolcu arkadaşlarına hitaben bir konuşma yapacak. Yöneticilerin bazılarının da maçtan önce tesislerde ve soyunma odasında oyunculara cesaret ve hırs vermek için çaba harcayacağı bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle