17 Mart 2010 Çarşamba

John tery uslanmıyor

Geçtiğimiz aylarda milli takımdan takım arkadaşı Wayne Bridge'in eski sevgilisiyle ilişki yaşadığı ortaya çıkan Chelsea Kaptanı John Terry'nin adı yine bir skandala karıştı.

John Terry İngiliz medyasının gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İngiliz futbolcu Chelsea ile Inter arasında dün gece Stamford Bridge Stadı'nda oynanan ve Inter'in 1-0 üstünlüğü ile sona eren Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının ardından aracıyla stattan ayrılırken bir güvenlik görevlisine çarptı. Ancak kaza yapmasına karşın Terry'nin aracını durdurmadığı ve olay yerinden kaçtığı ortaya çıktı.

Inter'e elendikleri maçın ardından Stamford Bridge Stadı'ndan aracıyla ayrılan Terry, otopark çıkışında gazetecileri ve taraftarları görünce panikledi. Bunun üzerine ani manevralar yapan Terry'nin maç sırasında Chelsea adına güvenlik görevlisi olarak çalışan 35 yaşındaki bir kişiye çarptığı bildirildi. Güvenlik görevlisinin kazanın ardından bir bacağının kırıldığı ve hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. Olayın ardından İngiliz polisi John Terry hakkında soruşturma başlattı.

Bu arada Chelsea Kulübü'nden yapılan açıklamada, John Terry'nin kaza yaptığını kabul ettiği ancak yaralanan kişiden haberi olmadığını söylediği, belirtildi.

Jonh Terry'nin, İngiltere Milli Takımı'ndan takım arkadaşı Wayne Bridge'in eski sevgilisi Vanessa Perroncel'le ilişkisi ortaya çıkmış ve bu olay İngiliz medyasında büyük yankı uyandırmıştı. Yaşanan gelişmelerin ardından ise Terry, İngiltere Milli Takımı kaptanlığından alınmıştı.

2 yorum:

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle