14 Mart 2010 Pazar

Diyarbakır kümemi düşüyor?

Geçen haftaki Diyarbakırspor-Bursaspor maçının yarıda kalmasından sonra, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakıspor maçı tamamlanamadı. Eğer bu iki maçtan da hükmen mağlubiyet kararı çıkarsa, Diyarbakırspor küme düşecek.

Geçen hafta Diyarbakırspor-Bursaspor maçının yarıda kalmasından sonra, bugün de İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakıspor maçının son anlarında olaylar çıktı. Evsahibi ekibin maçın 87. dakikasında attığı gol sonrası sahaya inen bir grup Diyarbakırspor taraftarı, maçın tatil edilmesine neden oldu.

Eğer Türkiye Futbol Federasyonu, Diyarbakırspor'un bu iki maçta da hükmen yenik sayılması kararını verirse, kırmızı-yeşilli takımın ligden düşürülmesi gündeme gelecek. Çünkü kurala göre, bir sezon içindeki iki maçta hükmen yenik sayılan bir takım bir alt lige düşürülüyor.

Öte yandan teknik direktörler maç sonu şu açıklamaları yaptılar:

ABDULLAH AVCI: "Soyunma odasına kaçmak zorunda kaldık"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Gol attıktan sonra karşı tribünlerden bir anda sahaya indirler. Soyunma odasına kaçmak zorunda kaldık" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Diyarbakırspor'u konuk ettiği maçın 87. dakikasında olaylar çıktı. Belediye'nin kaydettiği golün ardından Diyarbakırspor taraftarı sahaya girerken, futbolcular ve hakemler soyunma odasına kaçmak zorunda kaldı. Hakem Hüseyin Göçek'in maçı tatil etme kararı aldığı mücadelede İstanbul Büyükşehir Belediye Teknik Direktörü Abdullah Avcı, olayların neden bir anda başladığına anlam veremediğini ve soyunma odasına kaçmak zorunda kaldıklarını belirtti.

Abdullah Avcı, "Biz 87. dakikada gol attıktan sonra Diyarbakırspor seyircisi bir anda sahaya indi. Neden indiklerini anlayamadık. Biz şu anda soyunma odasındayız. Biz ve futbolcularımda bir şey yok. Kendi takımlarına mı kızdılar da indiler yoksda hakemlere mi bilmiyorum. Şu anda maçın tatil edildiği bilgisi de geldi. Biz soyunma odasına çok yakın olduğumuz için hemen içeriye girdik. Karşı tribün tamamen indi sayılarını ya da ne kadar olduklarını bilemiyorum ama hepsi birden sahanın içerisinde koşuyordu. Soyunma odasına yakın olmamız çok iyi oldu" diye konuştu.

GÜVENÇ KURTAR: "Neler oluyor anlamadım"

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Neler oluyor ben de anlamadım. Yaşadıklarımız çok üzücü. İki hükmen olunca galiba küme düşürüyorlarmış" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Diyarbakırspor'u konuk ettiği maçın 87. dakikasında olaylar çıktı. İstanbul Büyükşehir Beldiyespor'un kaydettiği golün ardından Diyarbakırsporlu bazı taraftarlar sahaya girerken, futbolcular ve hakemler soyunma odasına kaçmak zorunda kaldı. Hakem Hüseyin Göçek'in maçı tatil etme kararı aldığı mücadelede detayları Diyarbakırspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'dan aldık. Yaşananların çok üzücü olduğunu iki hafta üst üste yaşadıklarına anlam veremediğini ifade eden Kurtar, taraftarın hakeme tepki gösterdiğini ifade etti.

Güvenç Kurtar şu açıklamaları yaptı, "İnanın ben de anlamadım neler oldu, neler oluıyor... Hakem bir serbest atış kararı verdi ve golü yedik. Bu dakikada taraftar bir anda sahaya indi. Hakemin verdiği hatalı kararın ardından gol yediğimiz için böyle bir tepki verdiklerini zannediyoruz. Hakem kararı yanlış verdi diye düşündüler. Moralimiz çok bozuk. İki hafta üst üste yaşadıklarımız çok kötü şeyler. İki hafta üst üste böyle ve üst üste iki hükmen maç kaybetmiş olacağız. Az önce duyduğuma göre böyle iki hükmen olunca küme de düşürüyorlarmış. Bakalım neler olacak. Bu durumlar, bu yaşananlar çok üzücü. Ben ve futbolcularım şu anda soyunma odasındayız. Bizlerde bir şey yok."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle