22 Şubat 2010 Pazartesi

Tuba büyüküstün tam bir aşk kadını!

Tuba Büyüküstün, yeni imajı ve kızıl saçlarıyla ınstyle Dergisi'nin Şubat ayı sayısı için çok özel pozlar verdi.

Bu ay yeni dizisi Gönülçelen ve ilk sinema filmi 'Yüreğine Sor' ile izleyici karşısına çıkacak olan Büyüküstün, ınstyle Dergisi'ne aşkla ilgili düşüncelerinden kariyer planlarına kadar çok samimi açıklamalar yaptı.

Ürdün, Katar ve Bahreyn gibi Arap ülkelerinde Hollywood yıldızları gibi ilgi gördüklerini anlatan Tuba Büyüküstün, "Bize ABD'den Julia Roberts'ın gelmesi gibi bir şey oluyor benim oraya gitmem. Hem ABD'li yıldızlar gibiyiz hem de benzer din ve kültürden olduğumuz için bizi kendilerine yakın hissediyorlar. Dolayısıyla ABD'li yıldızlardan daha özeliz onlar için. Bahreyn Emir'inden çok oradaki şeyhlerin eşleri ve çocukları bizi çok beğeniyor. Bu ülkelere gittiğimiz zaman mutlaka yanımızda güvenlik oluyor. Dokunmak isteyenler, fotoğraf çektirenler" diye konuştu.

Hayatının her döneminde aşkın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Büyüküstün, "Birinin yanında olmadığım tüm zamanı onu bir daha göreceğim anı düşünerek geçirdiğimde aşık olduğumu anlarım" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle