23 Şubat 2010 Salı

Reyes'ten Kazanacağız gibi bir iddaa!

Atletico Madrid'in yıldız oyuncusu Jose Antonio Reyes, Galatasaray ile İstanbul'da oynayacakları karşılaşma öncesinde, "Ali Sami Yen'in cehennem olacağını sanmıyorum" dedi.

Reyes, düzenlediği basın toplantısında, İstanbul'da oynayacakları maçta Galatasaraylı taraftarların statta yarattıkları ortamla ilgili olarak "Asla, taraftarların aşağıya inip oynadıklarını görmedim. Orada futbol oynamak için iyi bir ortam var. Sahaya çıktığında taraftarların neşeli bir şekilde tezahüratlarını duymak hoş bir şey" değerlendirmesini yaptı.

İlk maçta alınan 1-1'lik skordan sonra rövanş maçının zor olduğunu vurgulayan Reyes, her şekilde sahada 11'e 11 olacaklarını ve en iyi performansı sergilemeye çalışacaklarını söyledi.

Reyes, La Liga'da Almeria deplasmanında alınan 1-0'lık yenilgi sonrasında başlarını öne eğmemeleri gerektiğini vurgulayıp, "Biz Atletico'yuz, başımız her zaman dik olmalı" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Atletico Madrid'in dünkü antremanına, grip olduğu açıklanan Kun Agüero ile Antonio Lopez katılmadı.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Galatasaray-Atletico Madrid karşılaşması, 25 Şubat Perşembe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle