21 Şubat 2010 Pazar

Çelik; Koyun Keçilerle İlgili Bir Kanun Çıksa CHP Laiklik Elden Gidiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nin yapılan her şeye muhalefet ederek, “Koyun, keçilerle ilgili kanun yapsanız CHP laiklik elden gidiyor diyor.” dedi.

Partisinin Gençlik Kolları Kış Eğitim Programı’na katılan Hüseyin Çelik, Erzurum Kültür Merkezi’nde bir konferans verdi. AK Parti hükümetinin, iktidara geldikten sonra yaptıklarını anlatan Çelik, muhalefete yüklendi. Türkiye’yi dünya ülkeleri arasında saygın bir konuma oturttuklarını belirten Çelik, muhalefetin bunu görmediğini kaydetti.

Yaptıkları her çalışmanın CHP tarafından ‘laiklik elden gidiyor.’ yorumu ile karşılandığına dikkat çeken Çelik, “Bunların muhalefet anlayışı bu. Biz ne getirsek CHP çıkıp diyor ki ‘laiklik elden gidiyor, Atatürkçülük elden gidiyor, cumhuriyet elden gidiyor. Tarım bakanımız koyun ve keçilerle ilgili bir kanun getirse aynı şeyi orda da diyorlar.” şeklinde konuştu.

AK Parti hükümeti döneminde dış ilişkilerde iyileşmelerin olduğunu örneklerle gösteren Çelik, uluslararası ilişkilerde ülke menfaatleri neler gerektiriyorsa ona bakıldığını belirtti. AK Parti‘nin, dünyayı dolaşarak Türkiye’yi bölgesinin tartışılmaz gücü ve dünyanın yükselen yıldızı haline getirdiğini vurgulayan Çelik, “Türkiye, BM güvenlik konseyine üye oldu. Daha önce Afganistan ve Pakistan’la yetinen Türkiye 190 ülkeden 151′inin oyunu alarak BM Güvenlik Konseyi’nin üyesi oldu. 47 üyesi olan AB Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığına AK Parti Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu seçildi. BM Genel Sekreterliği’nin başlattığı bir proje var. Medeniyetler İttifakı Projesi. Bütün Hristiyan dünyasını temsilen İspanya Başbakanı temsil ederken, doğu ve İslam dünyasını eş başkan olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan temsil ediyor. Batı ve Doğu dünyası ödül veriyor. Bizim muhalefet taş atıyor.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle