21 Şubat 2010 Pazar

BURSA ATATÜRK STADYUMUNDAN CANLI MAÇ ANLATIMI

BURSA ATATÜRK STADYUMUNDAN CANLI MAÇ ANLATIMI

MAÇ SONRASI Sevgili futbolseverler biz de yine bu geceki beraberliğimizin sonuna geldik; ama Süper Lig'deki kritik düzlük devam ediyor; çünkü gelecek hafta çok önemli iki maç var, ilki 21 Şubat Pazar günü Beşiktaş - Galatasaray maçı, diğeri 22 Şubat Pazartesi günü Fenerbahçe - Bursaspor maçı. Bunlardan ilki, Beşiktaş - Galatasaray maçı saat 19:00'da başlıyor, ve biz yine hep beraber haberler.com'da oluyoruz. Ben Bilal TEYMUR, sizlere iyi akşamlar dilerken özellikle bu iki maçı mutlaka takip etmenizi öneriyorum; çünkü bu maçlar kopmaya başlayan Fenerbahçe ile Galatasaray'ı durdurabilir ve Süper Lig hesaplarını yine ters düz edebilir. Hoşçakalın değerli futbolseverler.
MAÇ SONRASI Böylece sevgili futbolseverler bu skora en çok sevinen takımlar 46 puanlı lider Galatasaray ile 45 puanlı 2'nci Fenerbahçe oldu; çünkü Bursaspor 3'üncüydü ve puanını ancak 40 yapabildi. Trabzonspor ise zirve yarışına katılmak istiyordu, ama o da olmadı, ve bordo - mavili ekip 37 puanla yine 6'ncılıkta kaldı. Bursaspor'un bir maçının halen eksik olduğunu hemen hatırlayalım.

90
Karşılaşmada son düdük geldi nefes kesen maç beraberlikle bitti. Sevgilli futbolseverler iki güçlü, iddialı ve formda anadolu takımının karşılaşmasında maç çok hızlı başladı, üst üste pozisyonlar geldi, zaman zaman sert hareketlere tanık olduk ancak gol veya kart çıkmadı ilk yarıda. İkinci yarının başlamasıyla heyecan aynen kaldığı yerden devam etti, bazen Trabzonpsor, bazen Bursaspor çok baskılı oynadı ve golü ilk bulan taraf Bursaspor oldu., ancak Trabzonspor çok çabuk toparlandı, önce çok kritik pozisyonlar buldu, daha sonra skoru Umut'un çabasıyla eşitledi. Maç sertti, hakem futbolcularla çok fazla sert diyaloglara girdi, ama sadece iki sarı kart çıktı. Böylece bu maç da, aynı ilk yarıda Trabzon'da oynananı gibi 1 - 1 bitti, Trabzonspor 7 galibiyet, 1 beraberlik aldığı 2010 maçlarının 9'uncusunda da yenilmemeyi başardı. Skor iki takıma da yaramadı.

90
Bursaspor atağında rakip ceza sahası yine ana baba günüydü, ve uzak mesafeden yapılan serbest vuruşu kaleci kontrol etmeyi başardı.

90
Maçın Trabzonspor yarı alanında oynandığı pozisyonda Bursaspor'un kullandığı korneri son anda Ceyhun uzaklaştırdı ama Bursa atağı sürüyor..

90
Hakemden 3 dakika uzatma, bu heyecan 3 dakika daha sürecek..

89
Son dakikaya girilirken nefes kesen maçta artık skor 1 - 1, ama sahadaki hiçbir futbolcu ve hiçbir taraftar pes etmiş görünmüyor. Heyecan dolu maçta bakalım sonuç değişecek mi...

88
GOOOLLL!!! Umut attı, Umut attı, Trabzonspor 1 - 1 yaptı. Trabzonspor'un soldan kullandığı taçta Egemen uzak direğe topu havalandırdı, top yerde bir kere sekti, Umut rakibiyle beraber hamle yaptı ve daha hızlı davranıp son anda bir müdahaleyle topu kaleye gönderdi.

86
Ivankov kalesinde devleşti!!! Trabzonspor'da Serkan getirdi topu, Burak çok yakın mesafeden, çok müsait pozisyonda, penaltı noktasının hemen önünde vurdu ve İvankov mükemmel bir yatış hareketiyle bu topu da çıkardı.. Maçın kader anlarından biriydi...

85
İki takım da oyuncu değişikliklerini tamamladı. Kıran kırana mücadele bu dakikadan sonra soğumayacak, heyecan maçın sonuna kadar sürecek sevgili futbolseverler.

84
Trabzonspor'da oyuncu değişikliği.. Gabric, Alanzınho'nun yerine oyuna giriyor.

83
Trabzonspor'da Gabric oyuna girmeye hazırlanıyor.

82
Trabzonspor'da Selçuk'un kullandığı serbest vuruş barajdan döndü şu anda Bursaspor atakta..

81
BUrsaspor'da oyuncu değişikliği. Batalla çıkıyor, Kırıta giriyor.

81
Trabzonspor ceza sahasının sağ ucundan çok kritik bir serbest vuruş kullanıyor..

80
Trabzonspor'da sağdan uzak mesafeden kullanılan serbest vuruş yine kalabalık ceza sahasına yapılan ortaya Umut yükseldi, ve top az farkla auta çıktı.

78
Maça yine denge geldi, zaman zaman Trabzonspor, zaman zaman Bursaspor alıyor sazı eline. Şu anda oyun biraz yavaşlamış olsa da yine tempo her an yükselebilir.

76
Trabzonspor'un golün şokundan sonra yakaladığı üst üste pozisyonlardan sonra maç bir an olsun duruldu sevgili futbolseverler. Gerçekten maçta heyecanın dozu zaman zaman çok fazla yükseliyor.

74
İki takımda da oyuncu değişiklikleri. Trabzonspor'da Song çıktı, Burak girdi, BUrsaspor'da ise Bekir çıktı, Ivan Ergiç girdi.

73
Trabzonspor'dan iki çok çok önemli atak üst üste!!! Önce kaleci Ivankov çok başarılı kurtardı Serkan'ın sağdan şutunu, daha sonra kornerden gelen ortaya Umut voleyi vurdu ve yine kaleci Ivankov.

73
Trabzonspor'lu oyuncularda golün moral bozukluğu var ama eskisi gibi maça tutunmaya çalışıyorlar. Trabzonspor 2010 yılında oynadığı 8 maçın 7'sini kazanmış, 1'inde berabere kalmıştı..

71
Bursaspor'da oyuncu değişikliği... İglasias çıkıyor, Veli Acar giriyor.

70
Ceyhun'a yaptığı faul sonucu sarı kart çıktı. Şu anda Bursaspor hocası Ertuğrul Sağlam, hakemle konuşuyor.

68
Maç zaten çok hızlıydı, herkes bir anda ayağa kalkıyordu, pozisyonlar iki takımdan da bir anda geliyordu. Ve sonunda golü bulan taraf Bursaspor oldu. Bursa'lı taraftarlar şu anda tribünleri yıkacak şiddette tezahürat yapıyor, heyecan devam ediyor..

66
GOOOLLL!!! Batalla attı, Bursaspor önde!!! Bursa'da yer yerinden oynuyor. Ozan İpek soldan topu taşıdı, gerçekten Türk futbolunda görmek istediğimiz türde harika bir orta yaptı, tam Batalla'nın olduğu yere gönderdi, Batalla'ya ise topu kafayla kaleye göndermek düştü.

64
Maçın ilk oyuncu değişikliğinde Trabzsonspor'da Colman çıkıyor, ve 22 yaşındaki genç Ceyhun giriyor.

63
Bursaspor'da son dakikalarda yoğun ataklar var, ve bu ataklar çoğunlukla Ozan İpek'in oynadığı sol kanattan geliyor. Bu arada Ceyhun oyuna girmek için hazırlanıyor.

61
Trabzonspor taraftarları tribünlerde 61'inci dakika şovu yaparken Cale itirazlarından dolayı ilk sarı kartı gördü.

60
Maçta tempo arttı. Bursaspor'un baskısı var, ama Trabzonspor da kontra atakları iyi değerlendiriyor. Şu anda Trabzonspor korner kullanıyor.

59
Maçta bu dakikaya kadarki tartışmasız en güzel pozisyonda Ozan İpek, sol tarafta hareketlendi defansın arkasına, kendisine aşırtma bir top atıldı, top yerde sekti, Ozan İpek mükemmel bir vole çıkardı, kaleci Onur mükemmel kurtardı. Bu vole görülmeye değerdi...

57
Bursaspor atağında Ali'nin sağdan yaptığı mükemmel ortaya iki Bursaspor2lu oyuncu bomboş şekilde yükseldi ama öncesinde Trabzonspor defansının müdahalesi vardı.

56
Maçın ilk yarıdaki hızı, temposu ve heyecanı devam ediyor. Taraftarlar da enerjilerinden hiçbir şey kaybetmiş görünmüyor.

54
Trabzonspor'un gole çok yaklaştığı pozisyonda Engin'e atılan derinlemesine pasta Engin rakiplerinin arasında kaleciyle başbaşa kaldı, yatarak yaptı vuruşunu kale önünde ancak top çok az farkla auta çıktı.

53
Maç ikinci yarıda da sert başladı sevgili futbolseverler. Ama belirttiğimiz gibi bu sertlik oyunun hızından kaynaklanıyor, hakem de çoğu zaman düdükleriyle maçı kesmemeye çalışıyor.

51
Trbazonspor'un atağını karşılayan Bursaspor'lular bir anda oyunu kendi ataklarına çevirdi, tam anlamıyla top bir o kalede, bir bu kalede görüntüsü var.

49
Trabsonpor'un uzak mesafeli serbest vuruşunda kalabalık ceza sahasına yapılan ortada penaltı noktası üzerinde Egemen yükseldi, ama yaptığı kafa vuruşu dengesiz oldu ve auta çıktı.

47
Tranzonspor'un yakaladığı kontra atakta Serkan topla beraber sağdan girdi rakiplerinin arasına, soldan çıktı, kaleye doğru koştu ancak pozisyonunu kaybetti.

46
Hakemden ikinci yarının da düdüğü geldi, ve gördüğümüz kadarıyla iki takımda da oyuncu değişikliği yok.

45
Hakemden ilk yarının son düdüğü geldi... Sevgili futbolseverler bu maç, beklendiği gibi hızlı ve kıran kırana başladı, öyle devam etti. Zaman zaman tempo düşse de çok önemli pozisyonları bir anda yakaladı iki takım. Maç çok sert oynandı, çok faul çalındı ama kart çıkmadı. Tribünlerde de iki takımın çok coşkulu taraftarları vardı, oyun boyunca tezahürat, ıslık, uğultu ve maalesef bazen küfürlerl maça katıldılar. Bakalım ikinci yarıda bu müthiş mücadeleden gol sesi çıkacak mı...

45
Son daikiaya girildiği anda Colman'ın sağdan çevirdiği topa Umut koştu, Umut kendisini çevreleyen üç futbolcuya rağmen müdahale etmek için çok uğraştı ama kaleci de dördüncü adam olunca golü bulamadı.

43
İlk yarıda son dakikalara yaklaşırken gol yok ama pozisyonlar, ve kazanmak için oynayan futbolcular var. Ayrıca maç sert geçiyor, şu ana kadar top hiç sakinleşmedi.

41
Oyunda kıran kırana, istekli mücadele devam ediyor. Şu anda yine orta alan mücadelesinde futbolcular ancakkritik pozisyonlar bir anda gelişiyor. Her şey olabilir...

40
Bu dakikaya kadar faul sayıları ise Bursaspor 11, Trabzonspor 10 şeklinde.

39
Bu dakikaya kadar Bursaspor'un %58, Trabzonspor'un %42 topla oynama oranı var.

38
Maçın temposu bir ara düşmüştü; ama iki takımın üst üste yakaladığı net pozisyonlarla bir anda heyecan geldi oyuna.

37
Trabzonspor'un 4 dakikalık baskısından sonra şimdi de Bursaspor basıya başladı taraftarının da desteğiyle. Yeşil beyazlı takım son 5 dakikada üçüncü kornerini kullandı.

35
Bursaspor'un bir anda yakaladığı mutlak gol pozisyonunda Batalla dar açıda kalenin hemen önünde bomboş kaldı, bir kaç kere topa, bir kaç kere kaleye baktı ama gol vuruşunu yapamadı. Bütün taraftarlar ayağa kalkmıştı...

33
Bursaspor kalesi son iki dakikada büyük tehlikeler atlattı.

32
Trabzonspor'un diğer bir tehlikeli atağında Alanzınho Colman'a derinlemesine çok güzel bir pas attı, kaleci çıkıştı, Colman ceza sahasının önünde kaleciyi geçti, kale bir anda boş kaldı ama top çok hızlı gitti ve Colman pozisyonunu kaybetti.

30
Maçın en tehlikeli pozisyonlarından birinde Cale, sağdan kaleye çok yakın bir mesafeden tek başına son çizgiye indi ancak iyi bir şekilde çeviremedi ve Bursaspor'lular topu kornere çeldi. Sonraki kornerden sonuç gelmedi.

29
Bursaspor'un uzun süren bir atağı vardı ancak Trabzspor defansı duvar gibi tuttu ve üç üst üste akını kesti.

27
Trabzonspor'da bir şut da Colman'dan geldi. Uzaktan çekilen şut çok zayıf oldu ve kaleci Ivankov'da kaldı.

26
Bu dakikaya kadar Bursaspor'un 3, Trabzonspor'un ise 2 şutundan birer tanesi kaleyi tuttu.

25
Trabzonspor atağında Song topu yandan içeri çevirdi, top hızlıydı ama yine Trabzonspor'lular kaptı, son olarak Engin sağ çaprazdan sert bir vuruş yaptı ama kaleyi tutmadı.

23
Sevgili futbolseverler maçta futbolcuların isteklerinden gelen bir hız, ve bu hızın getirdiği çok sayıda fauller var. Henüz kart gelmedi ama çok çıkacak gibi görünüyor.

22
Maçta henüz üstünlük sağlamış bir taraf yok, iki takım da iyi atak yapıyor. Ligin ilk yarısında oynanan maç 1 - 1 tamamlanmıştı.

20
Bursaspor'un uzak mesafeli serbest vuruşunda çok kalabalık ceza sahasına orta yapıldı. Ortaya eski takımına karşı oynayan Hüseyin yükseldi ancak sonuç aut. Hüseyin 7 yıl Trabzonspor'da oynamıştı.

19
Trabzonspor'da Serkan'ın sağdan sürüklediği atakta içeri zorlukla çevirdiği top ancak kaleciye gidebildi.

17
Bursaspor'un uzun süre paslaşmasıyla hazırladığı atak, derinleme bir pasın kaleci Onur'da kalmasıyla son buldu.

15
Bursaspor'un önemli atağında iki Bursaspor'lunun paslaşmasıyla oluşan tehlikeyi Trabzonspor'lular zorlukla kornere çeldi. Ali'nin kullandığı korneri kaleci kontrol etti.

14
Maç beklendiği gibi kıran kırana başladı. İki takım da zirveyi istiyor, iki takım da maçın öneminin farkında, iki takım da kazanmak için oynuyor..

12
Bir ara pas da Trabzonspor'da Umut'a ama bu top da çok hızlı giderek kalecide kaldı.

11
Bursaspor'da Ali'nin hareketlenmesiyle atılan pasta araya Giray girerek topu kalecisine kazandırdı. Gol pozisyonu olabilirdi..

10
İlk 10 dakikada iki takımdan ikişer tane faul geldi.

8
İlk dakikalarda bir korner de Trabzonspor'dan geldi. Colman2ın kullandığı köşe vuruşunda Umut bomboş pozisyonda topa vurdu ama kalecinin kucağına...

6
Bu maçta tüm Türkiye'nin tanıdığı ve Bursa'nın çok şey beklediği genç yıldız Sercan yok; ancak güçlü Bursaspor ilk dakikalardaki ataklarıyla onun eksikliğini hissediyor gibi görünmüyor.

5
Bursaspor atağında kornerden gelen topu Trabzonspor defansı karşıladı.

4
Gerçekten Bursa'da müthiş bir atmosfer var sevgili futbolseverler. Sahadaki kıran kırana mücadelenin yanında tribünlerde de iki takımın renklerinde atkılarıyla, montlarıyla, bereleriyle ve aksesuarlarıyla çok ateşli taraftarlar var.

2
Maça Bursaspor başladı, ilk atağı da Bursaspor gerçekleştirdi ancak sonuç yok.

1
Hakem Fırat Aydınus düdüğünü çaldı, ve bu kıran kırana maç başladı. Futbola dair tüm güzellikleri barındıran, dostluk içinde bir maç olması dileğiyle…
MAÇ ÖNCESİ Sevgili futbolseverler bir yanda timsah (Bursaspor), diğer yanda hamsi (Trabzonspor), bu iki Anadolu takımının müthiş rekabetinden iyi akşamlar. Bursa’da daha önce belirttiğimiz gibi yağışsız, ılık bir hava var. Tribünler ise çok coşkulu Bursaspor, ve takımlarını deplasmanda da yalnız bırakmayan Trabzonspor taraftarlarıyla dolu. Futbolcular şu anda sahaya çıkıyor. Artık herkes sabırsızlıkla maçın başlamasını bekliyor.
MAÇ ÖNCESİ Bu iki takım bu güne dek ligde 67 maçta karşılaştı. Bordo-mavililerin galibiyetlerde 35-8 üstünlüğü bulunuyor. 24 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor söz konusu karşılaşmalarda 100 gol atarken kalesinde 45 gol gördü. Bursa'da yapılan maçlarda ise Trabzonspor 13 galibiyet, Bursaspor ise 8 galibiyet elde etti. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor Bursa'da 41 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde 32 go gördü. Trabzonspor, Bursa deplasmanlarından 3 sezondur galibiyet alamıyor.
MAÇ ÖNCESİ Bursa'da bu gün 15 derecelik ve yağışsız bir bahar havası vardı. Bir sürpriz olmazsa bu maç, futbol açısından çok iyi geçecek.
MAÇ ÖNCESİ Bu maçın önemi çok büyük, çünkü zirve yarışındaki Beşiktaş ve Kayserispor son haftalarda çok ağır darbeler aldı. Bu yüzden ev sahibi takım yoluna devam ederek Fenerbahçe ve Galatasaray'dan kopmak istemeyecek. Bursaspor şu anda 3'üncü ve eğer bu maçı kazanırsa yine üçüncü kalacak ama bir maçı eksik olmasına rağmen zirveyle arasındaki farkını 4 puana indirecek. İkinci yarının en başarılı takımı Trabzonspor kazanırsa da bir anda 6'ncılıktan 4'üncülğe yükselecek, ve yarışa ortak olmasa da bir adım daha yaklaşak zirveye.
MAÇ ÖNCESİ Turkcel Süper Lig'de en önemli düzlüklerden birine girdik. Bu akşam Bursaspor - Trabzonspor, gelecek hafta Beşiktaş - Galatasaray ve Fenerbahçe - Bursaspor maçları var. Süper ligde hiç alışık olmadığımız şekilde Bursaspor - Trabzonspor maçı bu gün, yani pazartesi günü oynanıyor. Aynı şekilde gelecek haftaki Fenerbahçe - Bursaspor maçı da yine pazartesi günü oynanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle