27 Şubat 2010 Cumartesi

Televizyon izlemenin kuralları değişiyor!

Televizyon izlemenin kuralları değişiyor

Yazan:Cnet Türkiye Çarşamba, 24 Şubat 2010 19:01
Tivibu ile sinema ve televizyon, zaman ve mekandan bağımsız hale geliyor.

61 ayrı kanalı ayda sadece 1 TL’ye ve üstelik Tekrar İzle, Durdur İzle özellikleriyle birlikte izleme fırsatı sunan; ayrıca Seç İzle özelliği kapsamında yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk, yaşam ve eğlence programları gibi farklı türde içeriğe ulaşma imkanı tanıyan Tivibu, TTNET müşterilerinin hizmetine sunuldu.


Tivibu’nun tanıtım toplantısında konuşan TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, “TTNET, 2010 yılı itibariyle televizyon, internet ve telefon servisleriyle, müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını karşılayacak. İnternet tarafında, sabit genişbant (ADSL, VDSL2, WiFi, Metro Ethernet) ve mobil genişbant (3G) hizmetlerimizin yanı sıra katma değerli ürün ve servislerimizi de sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle