25 Şubat 2010 Perşembe

Benitezi delirttiler!

Unirea maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Rafa Benitez'i sorulan sorular üzerine çığrından çıktı ve adeta çıldırdı.

UEFA Avrupa Lig'inde bu akşam oynanacak Unirea - Liverpool maçı için Romanya'ya gelen İngiliz ekibinin İspanyol teknik direktörü Rafa Benitez, düzenlenen basın toplantısında sinirlendiği Rumen gazetecilerden birine patladı.

Takımı son dönemde zor günler geçiren Benitez Romanya'ya gidiş dönüş programını beğenmediği için son derece gergin bir vaziyette toplantıya başladı.

Milliyet'in haberine göre, gazetecilerin "Sürekli kovulma ihtimaliyle yaşamak ve taraftarlarca alay edilmek nasıl bir duygu?" ve "Bir Rumen takımını kaç paraya çalıştırırsın?" gibi soruları karşısında sinirlenen Benitez, önce soruları sukunetle cevapladı ancak daha sonra alaycı bir ifadeyle güldüğü gazeteciye "Seni en son 2005 Şampiyonlar Ligi finalinde görmüştüm, o zamandan beri epey şişmanlamışsın, neden böyle oldu?" şeklinde bir soru yöneltti.

Daha sonra gülmeye devam eden Benitez teşekkür ederek basın toplantısına son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

sohbet sohbet asansör nakliyat evden eve nakliyat evden eve taşıma sohbet Sohbet Odaları kelebek sohbet islami sohbet Seko sohbet film izle Aşk sohbet chatroulette rüya tabirleri güzel sözler sohbet sohbet odalari chat film izle Sohbet Et mynet sohbet sesli chat Web Tasarım Uçak Bileti müzik dinle chat chat siteleri chat kızlarla caht islami sohbet Web Tasarım sohbet travesti Sohbet sohbet müzik dinle şarkı dinle